Vores behandlere

Frisørerne

 

Vi elsker at farve hår, nørde teknikker, og skabe resultater som er langtidsholdbare, uanset om håret “bare” skal klippes, eller have den helt store tur med striber/balayage og toning. Vores kunder fortæller at de kommer hos os fordi; vi gerne vejleder, og bruger tid på at finde den rigtige løsning for dig, dit hår, og ikke mindst dit budget. Stemningen altid er god og nærværende. Vi behandler 1 kunde ad gangen, så fokus er på den kunde, som sidder i frisørstolen. Og det allervigtigste, fordi vi ikke er tilfredse, før du er! Vi elsker at hygge om vores kunder, men er også meget ærlige omkring de muligheder der er for dig og dit hår. Og så tilbyder vi ren afslapning i form af hovedbundsmassage, som du får, uanset hvilken behandling du vælger.

My face place

 

Mit navn er Lena, jeg er indehaver af My Face Place. Jeg er uddannet kosmetiker fra CPH Next i 2015 og jeg har derfor mere end 9 års erfaring fra branchen. Min tilgang til faget og mine kunder er holistisk. Det vil sige at jeg har fokus på dig som en helhed, og ikke kun på hvad du kommer på din hud. Jeg kan lide at gøre mig klogere indenfor mit fag, hvorfor jeg også er uddannet Gua Sha Facialist og i Japansk Lifting. Mit fokus er på at imødekomme dig, der hvor du er netop nu. Derfor bruger jeg, i mine behandlinger, det mest optimale fra diverse elementer inden for hudpleje til at gøre det allerbedste for dig og din hud. Jeg mener at ældning af huden er en naturlig proces, men dette behøver ikke at betyde at vi blot skal lade stå til. Der findes mange naturlige metoder til at hjælpe din hud godt på vej til at se sund, frisk og ungdommelig ud. Det er mit mål at hjælpe dig i den rigtige retning.

Botox lægerne

 

Vi er to læger, Ebru og Jim, der sammen står for BotoxLægerne. Tilsammen har vi mange års erfaring indenfor hospitalsvæsenet og særdeles neurologi. Som en del af uddannelsen indgår bl.a. et grundigt kendskab til ansigtets muskler og nerver. Vi har et særdeles godt kendskab til botox-behandling, både til kosmetisk og medicinsk behandling mod hovedpine, ansigtssmerter og meget mere. Ved en kosmetisk behandling er det vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder og du får et smukt og naturligt resultat af behandlingen. Det unikke hos BotoxLægerne er at I får en gratis lægekonsultation og at alle behandlinger også bliver udført af en læge. Dette oplever vi giver dig tryghed, kontinuitet og det bedste resultat.